Quemado por el sol de Nikita Mikhalkov al “Dijous d’Imprescindibles”

quemado-cartel

Coincidint amb el centenari de la Revolució russa, el dijous 13 de juliol a les 20: 15h a “Dijous d’Imprescindibles” recuperem la pel·lícula  Quemado por el sol de Nikita Mikhalkov.

Guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa i del Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes de 1994. Mikhalkov, el realitzador rus més important dels últims 30 anys, dirigeix, escriu i protagonitza aquesta tragèdia històrica sobre les purgues ideològiques de Stalin.

 

Un heroi militar de la revolució bolxevic, el Coronel Kotov, viu una idíl·lica existència al costat de la seva jove esposa i la seva filla fins que es veu amenaçat per l’aparició d’un misteriós personatge relacionat amb el passat de la seva dona. El visitant és sens dubte un tipus encantador però Kotov, recelós, aviat descobreix el sinistre joc que l’home ha posat en marxa.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.

 

Pròxims títols

Dijous 20 de juliolLas vacaciones del señor Hulot (1953) de Jacques Tati

Dijous 27 de juliol: Candilejas (1952) de Charles Chaplin