publicado 14-07-2017 en Sin categoría

Las vacaciones del señor Hulot al nostre “Dijous d’Imprescindibles”

CUENTOS BLURAY_caratula
El 20 de juliol projectarem al “Dijous d’Imprescindibles” el film de Jacques Tati Las vacaciones del Sr.Hulot.

Considerada per la crítica internacional com la comèdia més cèlebre del prestigiós cineasta francès. Una pel·lícula protagonitzada per l’alter ego del realitzador plena de brillantor i frescor. Nominada a l’Oscar 1956 al Millor Guió i a la Palma d’Or al Festival de Cannes 1953.

 

En un balneari de la costa atlàntica, els estiuejants són incapaços d’apartar de les seves rutinàries costums urbanes fins que arriba Monsieur Hulot al volant del seu vell trasto i trenca la calma estival. Per gran alegria dels nens, Hulot ofereix als hostes de l’hotel unes vacances inoblidables.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 27 de juliol: Candilejas (1952) de Charles Chaplin

Dijous 3 d’agost: Noche de circo (1953) d’ Ingmar Bergman