El documental Michelangelo a “La festa de l’espectador”

Michelangelo7web

Després de la seva première mundial al BCN Film Festival, el dimarts 25 de juliol a les 20:15h recuperem Michelangelo a “La festa de l’espectador”.

Un documental del prestigiós segell “Exhibition on Screen” dirigit per David Bickerstaff que ens proporciona un major enteniment d’aquest personatge tan carismàtic, la seva relació amb els seus contemporanis i el seu valuós llegat artístic.

 

Comprenent els 89 anys que va viure, Michelangelo ens porta en un viatge fílmic, començant per les sales d’impressió i dibuix d’Europa, a través de les grans capelles i museus de Florència, Roma i el Vaticà a explorar la tempestuosa vida de Michelangelo. En aquest film anem a la recerca d’un major enteniment d’aquest personatge tan carismàtic, la seva relació amb els seus contemporanis i el seu valuós llegat artístic.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.