Preestrena de La decisión del rey a “La festa de l’espectador”

La decisión del Rey

El dimarts 1 d’agost a les 20:15h preestrenem el film d’Erik Poppe La decisión del rey a “La festa de l’espectador”.

Convertida en la pel·lícula més taquillera del 2016 a Noruega i núm. 1 a la taquilla durant 3 setmanes consecutives. La cinta d’Erik Poppe va ser preseleccionada per representar a Noruega als Oscar 2017.

 

El 9 d’abril de 1940, la maquinària bèl·lica de l’Alemanya Nazi desembarca a la ciutat d’Oslo. Davant d’aquesta situació, el rei Haakon VII de Noruega es veurà obligat a abandonar la tradició neutral del seu país i prendre la difícil decisió d’unir-se a un dels bàndols. Un gran pes recau sobre ell i a les seves mans estarà el futur i la vida del poble Noruec.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.