Preestrenem Una bolsa de canicas a “La festa de l’espectador”

canicas-fr

Després de passar per la 1ª edició del BCN Film Festival, el dimarts 29 d’agost a les 20:15h preestrenem la pel·lícula de Christian Duguay Una bolsa de canicas a “La festa de l’espectador”.

El film està basat en l’aclamada novel·la homònima Joseph Joffo, en la qual l’escriptor ens explica la història real del viatge que van haver de realitzar ell i la seva família per escapar de la França ocupada pels nazis.

 

Durant l’ocupació nazi a França, els dos germans jueus Maurice i Joseph han d’abandonar a la seva família per salvar-se. Fent mostra d’una gran astúcia, coratge i enginy per esquivar als invasors enemics, intentaran reunir tota la seva família de nou a la zona lliure del sud de França.

 

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.