¡Programació especial Verdi KIDS final de vacances!

Coincidint amb el retorn de les sessions matinals als Cines Verdi, presentem la nova programació Verdi Kids. Títols que eduquen en valors  alhora que entretenen als més petits de la casa a un preu reduït de 6’5€ qualsevol dia de la setmana. Aquesta és la programació especial del final de les vacances!

 

 

Tadeo Jones 2

TADEO JONES 2: El secreto del Rey Midas -

· Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: el papir que demostra l’existència del Collaret de Midas, el mític Rei que convertia en or tot allò que tocava. Però el feliç retrobament es veurà enterbolit quan un malvat segresta a la Sara per poder trobar el talismà i aconseguir riqueses infinites. Al costat dels seus amics el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, en Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar a la Sara, en un viatge per mig món, on trobarà nous amics… i nous vilans!

 

Compra aquí la teva entrada per les sessions matinals (11:30h) i de la tarda (16h) a preu Verdi Kids.

 

 

Emoji

EMOJI: La película -

· “Emoji la pel·lícula” descobreix els secrets mai abans vists del món interior del teu smartphone. Amagada darrere l’aplicació de missatges de text, Textópolis, és una ciutat bulliciosa en la qual conviuen totes les teves emoticones preferides, a l’espera de ser seleccionats per l’usuari del telèfon. Es tracta d’un món en el qual cada emoji té una única expressió facial, excepte en el cas d’en Gene, un entusiasta emoji que va néixer sense cap mena de filtre i té diferents expressions. Disposat a ser “normal” com tots els altres, en Gene demana ajuda al seu millor amic en “Xoca aquests 5” i el desxifrador de codis de mala fama, “Rebel”. Junts, s’embarcaran en una èpica “app-ventura” passejant-se per totes les apps del telèfon, cadascuna en el seu context eixelebrat i divertit, per donar amb el codi que repararà en Gene. Però quan sorgeix una amenaça inesperada que posarà en perill el telèfon, el destí de tots els emojis dependrà d’aquests tres amics que faran tot el possible per salvar el món abans que sigui eliminat per sempre.

 

Compra aquí la teva entrada per les sessions matinals (11:30h) a preu Verdi Kids.