¡Preestrena de Churchill a “La festa de l’espectador”!

churchill_cartel

Després de la seva première mundial en el passat BCN Film Festival, el dimarts 5 de setembre a les 20: 15h preestrenem Churchill a “La festa de l’espectador”.

La història oculta del més cèlebre polític britànic i figura clau del segle XX que ens descobreix la seva personalitat i revela la fortalesa de la seva dona, Clementine, l’amor que li va inspirar cap a la grandesa. Protagonitzada per Brian Cox (Braveheart), la dues vegades nominada a l’Oscar Miranda Richardson (Las horas) i John Slattery (Spotlight).

 

96 hores abans del desembarcament de Normandia, Winston Churchill mostra els seus dubtes respecte a l’estratègia de l’operació. Amb el suport de la seva dona i el seu equip, el primer ministre Britànic es veurà obligat a enfrontar-se directament amb els seus generals i aliats nord-americans, especialment amb el general Eisenhower. Mantenir el seu lideratge mai va ser tan rellevant.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.