publicado 06-09-2017 en Estrenes de cinema, Notícies Verdi

Compra ja la teva entrada anticipada per veure “IT”

IT_cartel

Aquest divendres dia 8 de setembre s’estrena a Verdi IT, l’adaptació d’Andy Muschetti (Mamá) de la terrorífica novel·la de Stephen King.

La pel·lícula, que ha batut tots els rècords de prevenda als Estats Units, és un dels títols més esperats de la temporada i per això, als Verdi volem donar-vos l’oportunitat de reservar la vostra entrada per anticipat.

Reserva aquí la teva entrada… i  prepara’t per passar-ho de por amb nosaltres!

 

Sinopsi:

Quan comencen a desaparèixer nens al poble de Derry, Maine, un grup de nens brega amb les seves pors més grans en enfrontar-se a un malvat pallasso anomenat Pennywise, amb una història d’assassinats i violència que data de segles.

 

Consulta horaris i compra aquí la teva entrada anticipada