Recuperem Mañana empieza todo a “La festa de l’espectador”

demain-poster

A “La festa de l’espectador” de dimarts 12 de setembre a les 20:15h recuperem Mañana empieza todo, de Hugo Gélin.

Aquesta nova comèdia dels productors de La familia Bélier està protagonitzada pel guanyador del Cesar Omar Sy (Intocable, Samba) i l’actriu i model Clémence Poésy (Mi amigo Mr. Morgan). Una història commovedora que arriba al cor.

 

Samuel és un jove solter i conqueridor que viu a la costa francesa. Un dia una antiga aventura es presenta amb un nadó en braços, li comunica que és la seva filla i desapareix. Incapaç de portar una vida amb un nadó intenta trobar a la mare sense èxit. Passa el temps i mentre la nena va creixent porten una vida divertida i meravellosa. 8 anys més tard la mare torna per recuperar la seva filla.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada