Week-end de Jean-Luc Godard aquesta setmana al “Dijous d’Imprescindibles”

Week-end_cartel

El 14 de setembre a les 20: 15h recuperem a “Dijous d’Imprescindibles” Week-end de Jean-Luc Godard amb motiu del 50 aniversari de la seva estrena i com a homenatge a l’actriu recentment desapareguda Mireille Darc.

Seleccionada per a la secció oficial del Festival de Berlín. El llegendari Jean-Luc Godard (Banda aparte, Todo va bien) va adaptar el relat curt “La autopista del Sur” de Julio Cortázar, per a realitzar una de les seves pel·lícules més personals i polèmiques. Inclou un dels travellings més llargs de la història del cinema, realitzat en ple embús automobilístic. Una emblemàtica pel·lícula de l’etapa més fructífera en l’obra del genial i incomparable cineasta.

 

Una parella de classe mitjana francesa, Corinne i Roland, condueixen cap a la seva casa de camp per passar el cap de setmana. En el camí es deslliga un infern, un caos d’embussos increïbles, accidents espantosos i sirenes d’ambulàncies. Però enmig d’aquest malson s’estableixen algunes trobades sorprenents.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 21 de setembre: Todas las mañanas del mundo (1991) de Alain Corneau

Dijous 28 de setembre: ¡Bruja, más que bruja! (1977) de Fernando Fernán-Gómez