Entrades anticipades per “La reina Victoria y Abdul” ja a la venda!

abdul-cartel

El 22 de setembre estrenem la pel·lícula de Stephen Frears La reina Victoria y Abdul.

Stephen Frears (Alta fidelidad, La reina) dirigeix aquesta adaptació de l’obra de Shrabani Basu protagonitzada per Judi Dench (Skyfall, Philomena), Adeel Akhtar (El dictador) i Eddie Izzard (Valkiria).

Reserva la teva entrada anticipada aquí i descobreix amb nosaltres una de les amistats més inesperades de la història.

 

Sinopsi:

En la celebració dels 50 anys de regnat de la Reina Victòria, Abdul Karim, conegut com ‘El Munshi’ viatja des de l’Índia a la Gran Bretanya per participar en el jubileu. ‘El Munshi’ és un jove secretari indi pel qual la reina s’interessa creant un afecte especial. Entre tots dos s’acaba forjant una estreta amistat i aliança mal rebuda dins de la Casa Reial a causa del canvi de mentalitat que comença a donar-se en la reina. Karim acaba sent nomenat Secretari de l’Índia, càrrec que va exercir durant els últims 15 anys de vida de la monarca. Una història sobre com l’amistat pot canviar a una persona, una vida.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada