Preestrena de la pel·lícula danesa A war a “La festa de l’espectador”

A-War-cartel

A “La festa de l’espectador” de dimarts 19 de setembre a les 20:15h preestrenem la pel·lícula danesa A war (Una Guerra).

La cinta està dirigida per Tobias Lindholm prestigios guionista i realitzador danès que ha participat en les produccions més importants del seu país en els últims anys. Com guionista ha estat l’artífex de l’aclamada sèrie televisiva Borgen i també el responsable del llibret de la nominada a l’Oscar La CazaA War suposa el seu tercer llargmetratge després de R i de l’aclamada A hijacking.

 

A war (Una Guerra), que va ser nominada a l’Oscar a Millor Pel·lícula Estrangera, narra la història de Claus M. Pedersen (Pilou Asbaek) un comandant d’una companyia danesa estacionada a l’Afganistan. A Dinamarca, la seva dona suporta el dia a dia intentant educar els seus tres fills amb un marit absent en una zona de guerra. Durant una missió de rutina, els soldats es veuen atrapats en un fort foc creuat i per tal de salvar els seus homes, Claus pren una decisió que tindrà greus conseqüències per a ell i la seva família.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada