Todas las mañanas del mundo d’Alain Corneau al “Dijous d’Imprescindibles”

null

El pròxim dia 21 de setembre a les 20:15h al nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem Todas las mañanas del mundo, d’Alain Corneau.

El film, guanyador de 7 premis Cèsar incloent-hi el de Millor Pel·lícula, és un genial homenatge a la música barroca del segle XVII basat en la vida real del músic francès Sainte Colombe i del seu protegit. Compta amb una banda sonora supervendes composta i interpretada per Jordi Savall.

El mestre de viola da gamba Sainte Colombe rebutja amb desdeny les invitacions de la cort i viu allunyat del món per compondre. A ell acudeix Marin Marais, un jove ambiciós que li demana insistentment que l’accepti com alumne. La seva relació serà tempestuosa; el mestre ho sacrificaria tot pel seu art, en canvi a Marais l’interessa més l’èxit i l’ascensió social.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 28 de setembre: ¡Bruja, más que bruja! (1977) de Fernando Fernán-Gómez

Dijous 5 de setembre: El fantasma de la libertad (1974) de Luis Buñuel