Recordem a Jeanne Moreau a nostre “Dijous d’Imprescindibles”

null

Dijous 30 de novembre al nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem Ascensor para el cadalso en homenatge a l’actriu Jeanne Moreau.

Òpera prima del tres vegades nominat a l’Oscar Louis Malle (Herida, Zazie en el metro), basada en la novel·la de Noël Calef. Considerada el naixement de la Nouvelle Vague, és un fascinant thriller protagonitzat per Jeanne Moreau (Diálogo de Carmelitas), Maurice Ronet (A pleno sol) i Lino Ventura (El ejército de las sombras). La seva excel·lent banda sonora jazzística està composta pel llegendari Miles Davis. Una obra mestra del suspens i el cinema negre

 

Sinopsi:

París, 1957. Julien Tavernier és un antic paracaigudista de la Guerra d’Indoxina que manté una relació amorosa amb Florence, l’esposa del seu cap, l’empresari Simon Carala. Cansats de mantenir el seu idil·li ocult, la parella d’amants decideix assassinar a Simon de manera que sembli un suïcidi. Louis és un jove delinqüent que coneix a Véronique, la jove treballadora de la floristeria situada davant del gran edifici d’oficines de l’empresa de Carala. La casualitat provocarà un inesperat encreuament de camins entre les dues parelles i el comissari Cherrier.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 14 de desembrePlaytime (1967) de Jacques Tati

Dijous 21 de desembreEl honor perdido de Katharina Blum (1975) de Volker Schlöndorff