Homenatge a Heinrich Böll al “Dijous d’Imprescindibles”

null

Coincidint amb el centenari del naixement del Premi Nobel de Literatura alemany Heinrich Böll, el 21 de desembre en el nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem  El honor perdido de Katharina Blum.

El film, una fascinant adaptació del best-seller de Heinrich Böll, està codirigit per dos dels realitzadors més representatius del Nou Cinema Alemany; Volker Schlöndorff (El tambor de hojalata) i Margharete von Trotta (Hannah Arendt). Una reflexió punyent sobre l’estat del poder, la llibertat individual i la manipulació dels mitjans de comunicació.

 

Sinopsi:

Quan Katharina Blum passa la nit amb un presumpte terrorista, la seva tranquil·la i ordenada vida queda completament destruïda. Tot d’una sospitosa, Katharina es converteix en víctima d’una cruel campanya difamadora de la policia i un despietat periodista sensacionalista, provant els límits de la seva dignitat i seny. Una pressió realment insuportable.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 11 de gener: Los cuentos de Hoffmann (1951) de Michael Powell i Emeric Pressburger

Dijous 18 de gener: El fantasma de la libertad (1974) de Luis Buñuel