Nous títols del cicle DIMARTS CULTURAL

dimarts-cultural

Continua als Cines Verdi el cicle DIMARTS CULTURAL, una cita setmanal que reuneix els millors documentals sobre pintura del segell Exhibition On Screen i una selecció amb les òperes i ballets més prestigiosos de tot el món. 

T’oferim, en una sessió les 17:45h, una oportunitat única de gaudir dels millors esdeveniments culturals del moment sense haver-te de moure del nostre cine.

 

Els próxims títols del cicle DIMARTS CULTURAL són:

· MANET (26 de desembre): Documental dirigit i escrit per: Ben Harding / Codirigit i escrit per: Phil Grabsky / Presentat per: Tim Marlow / Cites (veu): Henry Goodman / Música de: Frederic Chopin / Piano: Ronal Brautiam / Duració aprox.: 1 hora 30 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.

· EL CASCANUECES de Pyotr Illyich Tchaikovsky (2 de gener de 2018): Ballet en diferit des de la Vienna State Opera House. Director: Paul Connelly / Coreògraf: Rudolf Nureyev / Repartiment: Liudmila Konovalova, Vladimir Shishov, Emilia Baranowicz, Davide Dato / Duració aprox.: 1 hora 42 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.

· PINTANDO EL JARDÍN MODERNO: DE MONET A MATISSE (9 de gener de 2018): Documental dirigit per: David Bickerstaff / Narrat per: Laurence Kennedy / Música: Asa Bennett / Fotografia: David Bickerstaff, Phil Grabsky, Conall Freeley, Hugh Hood / Duració aprox.: 1 hora 31 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.

· FIDELIO de Ludwig van Beethoven (16 de gener de 2018): Òpera en diferit gravada en directe al Salzburg Festival. Director musical: Franz Welser-Möst / Director escena: Claus Guth / Repartiment: Jonas Kaufmann, Adrianne Pieczonka, Ludovic Tézier, Tomasz Konieczny, Hans-Peter König / Duració aprox.: 2 hores 17 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.

· DANCER (23 de gener de 2018): Documental dirigit per: Steven Cantor / Amb la col·laboració de: David Lachapelle / Música: Ilan Eshkeri / Fotografia: Mark Wolf / Duració aprox.: 1 hora 25 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.

· CANALETTO Y EL ARTE DE VENECIA EN LA QUEEN’S GALLERY EN BUCKINGHAM PALACE (30 de gener de 2018): Documental dirigit per: Phil Grabsky / Duració aprox.: 1 hora 25 minuts.

Compra aquí les teves entrades per les 17:45h.