publicado 05-01-2018 en Sin categoría

Recuperem Los cuentos de Hoffmann al “Dijous d’Imprescindibles”

null

En el nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 11 de gener, a les 20.15h, recuperem Los Cuentos de Hoffmann de Michael Powell i Emeric Pressburger.

Ós de Plata al Festival de Berlín, Premi Especial del Festival de Cannes i nominada a l’Oscar a la Millor Direcció Artística i al Millor Vestuari. Un portent d’imaginació restaurat bellament per The Film Foundation, sota la supervisió de Martin Scorsese, que inclou seqüències mai vistes fins ara. Basada en l’òpera de Jacques Offenbach, els directors Michael Powell i Emeric Pressburger (Las zapatillas rojas) van signar aquesta obra mestra musical plena de creativitat amb una partitura interpretada per The Royal Philarmonic Orchestra, sota la batuta del llegendari Sir Thomas Beecham.

Sinopsi:

Hoffmann és un estudiant universitari especialment desafortunat en els assumptes del cor. Cadascun dels seus amors amb Olympia, una nina animada, la cortesana veneciana Giulietta i Antonia, la filla d’una cantant, està condemnat al fracàs a causa de circumstàncies que estan més enllà del seu control.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 18 de gener: El fantasma de la libertad (1974) de Luis Buñuel

Dijous 25 de gener: Sessió de curtmetratges de Charles Chaplin