¡El fantasma de la libertad de Luis Buñuel al “Dijous d’Imprescindibles”!

null

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 18 de gener, a les 20.15h, recuperem  El fantasma de la libertad de Luis Buñuel.

Barrejant incidents i escenaris recollits al llarg de la seva vida, Buñuel presenta una sèrie de trobades casuals, entrellaçant diferents situacions que arriben des del segle XIX fins a la dècada de 1970. El film compta amb un repartiment en el qual sobresurten noms com Michel Piccoli (Belle de jour), el tres vegades guanyador del César Jean Rochefort (El marido de la peluquera), Monica Vitti (El desierto rojo) i el guanyador del César Michael Lonsdale (El nombre de la rosa).

Sinopsi:

Les convencions burgeses són demolides en aquesta joia surrealista de Luis Buñuel. Una elegant vetllada amb convidats asseguts a les tasses dels sanitaris, monjos que juguen a pòquer fent servir medalles religioses com fitxes i policies que busquen a una noia desapareguda que està just davant dels seus nassos, són alguns moments memorables d’aquesta comèdia perversa i absurdament juganera. Una pel·lícula que compila hàbilment molts dels temes que van preocupar al genial director al llarg de la seva carrera, des de la hipocresia de la moral convencional fins a l’arbitrarietat dels arranjaments socials.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 25 de gener: Sessió de curtmetratges de Charles Chaplin

Dijous 1 de febrer: Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón (1980) de Pedro Almodóvar