Sessió especial de curtmetratges de Chaplin al “Dijous d’Imprescindibles”

chaplin-NEWS

Coincidint amb el centenari del seu debut al cinema, en el nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 25 de gener, a les 20.15h, recuperem els curtmetratges de Charles Chaplin Vida de perro i ¡Armas al hombro!

Abans que el seu talent es consolidés de manera definitiva amb la direcció de llargmetratges, Chaplin va fonamentar la seva fama i el seu prestigi amb els seus curts, molts dels quals són fites de l’art cinematogràfic.

 

Sinopsi “Vida de perro”:

Charlot i el seu fidel gos, el seu únic company, estan sense blanca i lluiten per sobreviure als carrers de la ciutat. En un saló de ball coneixen a Edna, cantant del local amb el destí feliçment segellat al de la parella.

 

Sinopsi “¡Armas al hombro!”:

Un soldat d’infanteria a França somia a convertir-se en un heroi de guerra. Un dia li arriba l’oportunitat d’infiltrar després de les línies enemigues. Amb l’ajuda d’una noia francesa captura al Kaiser i al Príncep i es converteix en un heroi.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 1 de febrer: Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón (1980) de Pedro Almodóvar

Dijous 8 de febrer: El gran dictador (1940) de Charles Chaplin