Preestrena de Heartstone, corazones de piedra a “La festa de l’espectador”

Heartstone_news

Dimarts 10 d’abril, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula Heartstone, corazones de piedra a “La festa de l’espectador”.

El film, que suposa l’aclamat debut del director islandès Gudmundur Arnar Gudmundsson, s’ha alçat amb més de 35 premis internacionals entre els quals destaquen el Queer Lion Award al Festival de Venècia, el Premi a la millor pel·lícula al Festival Fire!! de Barcelona i el Premi Ocaña al Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

Sinopsi:

En un remot poble de pescadors, els adolescents Thor i Christian experimenten un estiu turbulent. A mesura que un intenta guanyar-se l’interès d’una noia, l’altre descobreix nous sentiments cap al seu millor amic. Quan acaba l’estiu i la duresa de la naturalesa islandesa es fa encara més present, l’hora del joc acaba; toca enfrontar-se a la dura realitat adulta..

Compra aquí la teva entrada anticipada.