publicado 13-04-2018 en Sin categoría

Recuperem el documental Hitchcock/Truffaut al “Dijous d’Imprescindibles”

hitchcock-truffaut-cartel

El 19 d’abril, a les 20.15h, recuperem el documental Hitchcock/Truffaut al nostre cicle “Dijous d’Imprescindibles”.

Meravellós i màgic documental d’imprescindible visionat en qualsevol escola de cinema del món. Amb material d’arxiu de tota la carrera d’Alfred Hitchcock i l’opinió d’alguns dels millors directors dels nostres dies, com Martin Scorsese, Wes Anderson, David Fincher, Richard Linklater o Olivier Assayas. Presentat en la Secció Oficial al Festival de Cannes 2015 i a Sant Sebastià, Sitges, Seminci, Sevilla i Gijón. Una autèntica joia.

 

Sinopsi:

Mig segle després de la publicació de “El cinema segons Hitchcock” de François Truffaut, el director Kent Jones convida als millors directors del nostre temps per compartir els seus pensaments sobre el perdurable llegat i el geni del mestre del suspens.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 26 d’abrilFresas salvajes (1957) d’ Ingmar Bergman

Dijous 3 de maigLa bella y la bestia (1946) de Jean Cocteau