Te doy mis ojos, d’Icíar Bollaín, al nostre “Dijous d’Imprescindibles”

ojos-cartel

El 10 de maig, a les 20.15h, recuperem el film d’Icíar Bollaín Te doy mis ojos, al “Dijous d’Imprescindibles”.

Un dels èxits més rotunds del cinema espanyol, guanyador de 7 Premis Goya (incloent-hi millor pel·lícula, millor directora, millor actriu i millor actor) i dues Conchas de Plata al Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià (una per Laia Marull i una altra per Luis Tosar).

 

Sinopsi:

Una nit d’hivern, Pilar surt fugint de casa seva. Porta amb si tot just quatre coses i al seu fill Joan. Escapa d’Antonio, un marit que la maltracta i amb el que fa 9 anys que està casada. Antonio no triga a anar a buscar-la. Pilar és el seu sol, i diu, a més, que “li ha donat els seus ulls”.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

-

Pròxims títols

Dijous 17 de maigSoñadores (2003), de Bernardo Bertolucci

Dijous 24 de maigLa chinoise (1967), de Jean-Luc Godard