Aquesta setmana a “La festa de l’espectador” preestrenem Caras y Lugares, d’Agnès Varda i JR

caras y lugares-NEWS

Dimarts 22 de maig, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” el documental d’Agnès Varda i JR Caras y Lugares.

L’ovació més gran del passat Festival de Cannes va ser per al nou documental d’Agnès Varda (Los espigadores y la espigadora) directora que, als seus quasi 90 anys, manté intacta la seva energia i no deixa de rebre reconeixements internacionals com el Premi Donostia o l’Oscar honorífic a tota la seva carrera. Caras y Lugares és una pel·lícula única, vitalista, fresca i molt personal. Tota una joia.

 

Sinopsi:

Agnès va triar el cinema. JR, la fotografia. Junts s’uneixen en un viatge extraordinari i sorprenent pels pobles de França basat en l’atzar i la creativitat. En una furgoneta màgica que imprimeix fotografies de gran format, tots dos experimenten el contacte amb la gent i forgen una amistat basada en les seves diferències i el seu sentit de l’humor. Veterania i joventut en un recorregut humà i inoblidable.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.