Banda aparte, de Jean-Luc Godard, al “Dijous d’Imprescindibles”!

BANDA-APARTE-CARTEL

Arran de l’estrena aquest divendres de Caras y Lugares (film d’Agnès Varda en què Jean-Luc Godard te un paper important), el 31 de maig recuperem Banda aparte al “Dijous d’Imprescindibles”.

Títol fonamental en la primera etapa de Jean-Luc Godard, Banda aparte adapta la novel·la negra de Dolores Hitchens, Fool ‘s Gold. Godard ret homenatge el cinema negre nord-americà sense perdre les seves senyes d’identitat i la seva peculiar manera d’entendre el llenguatge cinematogràfic. La gran musa del director, Anna Karina, és la poderosa representació femenina del triangle protagonista que forma al costat de Sami Frey i Claude Brasseur.

 

Sinopsi:

Els joves Arthur i Franz són dos fervents amants del cinema negre americà i el seu somni és poder arribar a ser com els gàngsters de les pel·lícules. Franz va a una acadèmia d’anglès i durant una classe coneix a Odile, convertint-se immediatament en amic d’ella. Després de descobrir que Odile viu amb el ric matrimoni Stolz, els seus benefactors, Franz trama un robatori al costat del seu amic per emular els seus ídols de la gran pantalla.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 7 de juny: Día de fiesta (1949), de Jacques Tati

Dijous 14 de juny: Cléo de 5 a 7 (1967), d’Agnès Varda