Preestrenem la comèdia Algo Celosa a “La festa de l’espectador”

algo_celosa

El dimarts 29 de maig, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula Algo celosa, de David i Stéphane Foenkinos.

La nova comèdia dels germans Foenkinos (La delicadeza), protagonitzada per Karin Viard (La delicadeza (Los visitantes la lían ¡en la Revolución Francesa!), ofereix una visió sarcàstica i divertida sobre els efectes de la gelosia i, alhora, un afilat i emotiu retrat femení.

 

Sinopsi:

Nathalie és una agradable professora divorciada que, en plena crisi de la mitjana edat, comença a sentir una exagerada gelosia de les persones del seu entorn. El dràstic canvi de personalitat de Nathalie aviat tindrà inesperades conseqüències per als seus veïns, col·legues i amics.

Compra aquí la teva entrada anticipada.