Preestrenem el film En tiempos de luz menguante a “La festa de l’espectador”

menguante-NEWS

Dimarts 5 de juny, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula de Matti Geschnnoeck En tiempos de luz menguante.

El film, presentat en la Secció Oficial del passat BCN Film Festival, està protagonitzat pel veterà actor Bruno Ganz (El amigo americano, El hundimiento) i es basa en el best-seller homònim de l’escriptor alemany Eugen Ruge.

 

Sinopsi:

Wilhelm (Bruno Ganz) un alt comandament del Partit Comunista a la República Democràtica Alemanya celebra el seu 90 aniversari envoltat de família, veïns i antics companys del partit. Tothom li entrega flors i dóna discursos com si res fos malament al món exterior, però és la tardor de 1989 i tot està canviant. Kurt, el fill de Wilhelm, no s’atreveix a dir-li al seu pare que el seu nét Sascha, el seu ullet dret, acaba de desertar a l’Alemanya Occidental.

Compra aquí la teva entrada anticipada.