Recuperem Día de fiesta de Jacques Tati al “Dijous d’Imprescindibles”

fiesta-NEWS

El 7 de juny recuperem, a la sessió de les 20.15h de “Dijous d’Imprescindibles”, la pel·lícula Día de fiesta, de Jacques Tati.

Premi al Millor guió Original i nominada al Lleó d’Or al Festival de Venècia 1949. Aquesta pel·lícula va marcar un abans i un després en la història de la comèdia cinematogràfica, convertint a Tati en tot un referent del gènere.

 

Sinopsi:

El poble de Sant Sévère està de festa. Els carrers s’adornen amb garlandes i banderes; la terrassa del cafè es prepara per al gran ball popular; els firaires porten en els seus carromatos cavallets de fusta, tómboles, cinema ambulant, cucanyes… François, el carter, està desitjós d’ajudar els firaires, però malgrat tots els seus esforços l’únic que aconsegueix provocar és una sèrie de divertidíssimes catàstrofes.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 14 de juny: Cléo de 5 a 7 (1967), d’Agnès Varda

Dijous 21 de juny: Mi cena con André (1981), de Louis Malle