Mi cena con André, de Louis Malle, al “Dijous d’Imprescindibles”

null

El 21 de juny recuperem, en la sessió de les 20.15h de “Dijous d’Imprescindibles”, l’emblemàtica pel·lícula de Louis Malle Mi cena con André.

Premiada com a Millor Pel·lícula i Millor Guió de l’any per l’Associació de Crítics de Boston. Un dels treballs més aclamats de l’etapa nord-americana del tres vegades nominat a l’Oscar Louis Malle (Adiós, muchachos), amb un guió creat pels seus dos protagonistes que a més, s’interpreten a si mateixos. Una pel·lícula atípica, excel·lent i meravellosa que ens convida a enfrontar-nos a allò que, de veritat, pesa a la vida.

 

Sinopsi:

Després de diversos anys sense veure’s, els actors i dramaturgs Wallace Shawn i André Gregory queden una nit a sopar en un elegant restaurant de Nova York. Com a bons amics, es comencen a comptar múltiples experiències personals a través de les quals comencen a sorgir els grans temes de l’existència.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 28 de juny: Orfeo (1950), de Jean Cocteau

Dijous 5 de juliol: Secretos de un matrimonio (1973), de Ingmar Bergman