Preestrenem el film xilè Los perros a “La festa de l’espectador”

LOS-PERROS-NEWS

Dimarts 26 de juny, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula de Marcela Said Los perros a “La festa de l’espectador”.

Los perros és el segon llargmetratge de la directora xilena i està protagonitzat per Antonia Zegers (Una mujer fantastica, El club) i Alfredo Castro (La cordillera, Neruda). El film va tenir la seva premiere mundial a la Setmana de la Crítica en el passat Festival de Cannes i va obtenir el premi Horizontes Latinos al Festival de Sant Sebastià i el Premio Platino del Cine Iberoamericano al Millor Actor per a Alfredo Castro.

 

Sinopsi:

Mariana és una dona de classe acomodada que ocupa els seus dies dirigint una galeria d’art i aprenent a muntar a cavall. Desplaçada pel seu pare i el seu marit en els negocis familiars, Mariana comença a sentir-se atreta pel seu professor d’equitació Juan, un militar retirat investigat per la seva antiga connexió amb la dictadura xilena. Però aquesta nova amistat la portarà a trobar-se amb els abusos d’aquells anys i amb els murs invisibles que protegeixen a la seva família. Mariana es veurà forçada a prendre una decisió respecte a la seva relació amb Juan en descobrir l’estret vincle entre aquest i el seu pare des d’aquella època.

Compra aquí la teva entrada anticipada.