Preestrena de la comèdia Sácame de dudas a “La festa de l’espectador”

dudas-NEWS

Dimarts 3 de juliol, a les 20.15h, preestrenem la comèdia francesa Sácame de dudas a “La festa de l’espectador”.

Aquesta nova pel·lícula de la directora Carine Tardieu,  presentada a la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Cannes, està protagonitzada pels guanyadors del César François Damiens (La familia Bélier) i Cécile De France (Nueva vida en Nueva York) junt amb el veterà actor André Wilms (La vida de Bohemia, Le Havre).

 

Sinopsi:

Erwan, un vidu de 45 anys que porta una tranquil·la vida a la Bretanya francesa, descobreix per accident que el seu pare no és el seu pare. Malgrat tota la tendresa que sent per ell, investiga i troba al seu pare biològic: Joseph, un simpàtic ancià de qui s’encapritxa immediatament. En el seu camí es creua Anna, una dona per la qual sent una atracció especial i que portarà encara més sorpreses..

Compra aquí la teva entrada anticipada.