Recuperem en cine la sèrie televisiva íntegra de Bergman Secretos de un matrimonio

Secretos-NEWS

Amb motiu del centenari del neixement d’Ingmar Bergman, el dijous 5 de juliol en una sesió especial de “Dijous d’Imprescindibles” que començarà a les 16.30h, projectem la versió íntegra de la sèrie de televisió Secretos de un matrimonio.

Magistral i prestigiosa sèrie de televisió escrita i dirigida pel mestre Ingmar Bergman, que va tenir una versió cinematogràfica de metratge reduït premiada amb un Globus d’Or a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa en 1975. Un retrat apassionat i honest del matrimoni. Una obra mestra en la seva versió íntegra de sis episodis.

 

Sinopsi:

Johan i Marianne són una parella feliç, confortablement instal·lada en la comoditat burgesa. Ell és científic en un laboratori universitari, ella és advocada especialitzada en assumptes familiars. Estan casats des de fa deu anys i tenen dues filles. Tot sembla perfecte, però aquesta vida idíl·lica es degrada fins a desintegrar-se, quan Johan s’anuncia a Marianne que s’ha enamorat d’una noia més jove i vol marxar del domicili conjugal.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 12 de juliol: Fanny y Alexander (1982), d’Ingmar Bergman

Dijous 19 de juliol: Sonata de otoño (1978), d’Ingmar Bergman