Aquesta setmana preestrenem El mejor verano de mi vida a “La festa de l’espectador”

mejor-verano-NEWS

Dimarts 10 de juliol, a les 20.15h, preestrenem la comèdia El mejor verano de mi vida a “La festa de l’espectador”.

Aquesta divertida pel·lícula dirigida per Dani de la Orden (Barcelona nit d’estiu, El pregón) compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Leo Harlem (Torrente 5: Misión Eurovegas, Perdiendo el este), Toni Acosta (Sin rodeos, Mi gran noche) i Maggie Civantos (Vis a Vis, Las chicas del cable) entre molts d’altres. El film va tenir la seva presentació al nostre país en la passada edició del Festival de Màlaga i també va poder-se veure a la 2ª edició del BCN Film Festival.

 

Sinopsi:

Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella i amb forts deutes fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico de 9 anys treu tot excel·lent, el portarà a unes vacances inoblidables. El nen ho aconsegueix i pare i fill emprenen un viatge que els portarà a conèixer gent i a viure situacions que mai haguessin imaginat i que canviaran les seves vides.

Compra aquí la teva entrada anticipada.