Continua el centenari Bergman als Cines Verdi amb Fanny y Alexander

fanny-NEWS

Continuant amb el centenari del naixement d’Ingmar Bergman, el pròxim dijous 12 de juliol a les 20.15h recuperem Fanny y Alexander al “Dijous d’Imprescindibles”.

La superba versió cinematogràfica de l’emblemàtica obra de Bergman, de la que també va dirigir un muntatge per TV. Guanyadora de 4 Oscar: Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa, Millor Fotografia, Millor Direcció Artística i Millor Vestuari. Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera. Una obra mestra immortal.

 

Sinopsi:

Suècia, principis del segle XX. Fanny i Alexander són dos germans de vuit i deu anys, respectivament, que pertanyen a una família dedicada al teatre. En morir el seu pare, la mare es casa amb un pastor protestant i l’ambient càlid i familiar de què gaudien canvia radicalment. El pastor és un home sever, inflexible i possessiu que imposa a tots una disciplina cruel.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 19 de juliol: Sonata de otoño (1978), d’Ingmar Bergman

Dijous 26 de juliol: Gritos y susurros (1972), d’Ingmar Bergman