Centenari Bergman al “Dijous d’Imprescindibles”

sonatadeotoño-NEWS

Seguint amb la celebració del centenari del naixement d’Ingmar Bergman, el pròxim dijous 19 de juliol a les 20.15h projectem Sonata de otoño al “Dijous d’Imprescindibles”.

Drama psicològic sobre una turbulenta relació matern-filial que va obtenir dues nominacions als Oscar: Millor Actriu, per la llegendària intèrpret de Casablanca Ingrid Bergman, i Millor Guió, per Ingmar Bergman. La cinta va guanyar també el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera.

 

Sinopsi:

Charlotte és una famosa concertista de piano tan bolcada en la seva carrera musical que en set anys no ha vist les seves dues filles. Eva, la més gran, viu amb el seu marit, un pastor protestant, i amb Helena, la seva germana greument incapacitada. Després de tant de temps, Charlotte, ara que la seva parella acaba de morir, torna al costat d’elles. La trobada es convertirà en un tens enfrontament entre Charlotte i Eva.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 26 de juliol: Gritos y susurros (1972), d’Ingmar Bergman

Dijous 2 d’agost: Yojimbo (1961), d’Akira Kurosawa