Preestrenem La revolución silenciosa a “La festa de l’espectador”

REVOLUCIÓN-SILENCIOSA-news

Dimarts 17 de juliol, a les 20.15h, preestrenem la cinta alemanya La revolución silenciosa a “La festa de l’espectador”.

En clau de melodrama i amb les interpretacions dels joves Leonard Scheicher i Tom Gramenz en la pell dels estudiants idealistes que varen idear aquesta revolució silenciosa (que quasi no apareix als llibres d’història), el film de Lars Kraume retrata amb riquesa i detallisme tota una atmosfera, una ciutat trencada i una època de fortes turbulències polítiques.

 

Sinopsi:

L’acció transcorre en una època i lloc gairebé inexplorats en el cinema. A la dividida Alemanya de 1956, quan el mur encara no s’ha alçat, dos estudiants exploren secretament el costat occidental de la ciutat i descobreixen amb admiració la revolta del poble hongarès en els noticiaris. La seva lluita per la llibertat despertarà les simpaties de tota una classe d’alumnes a punt de graduar-se que, en solidaritat amb els seus veïns europeus, decideixen guardar un minut de silenci a les aules en honor a les víctimes, desafiant així les doctrines ideològiques de l’Est.

Compra aquí la teva entrada anticipada.