Última pel·lícula de l’especial Centenari Bergman del “Dijous d’Imprescindibles”

gritos y susurros_NEWS

El pròxim dijous 26 de juliol a les 20.15h projectem Gritos y susurros, l’última pel·lícula de l’especial Centenari Bergman del nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Nou, sorprenent i sensacional gir d’Ingmar Bergman al seu univers temàtic i formal. L’immens treball de Sven Nykvist va ser recompensat amb l’Oscar a la Millor Fotografia i el film va ser reconegut també amb les nominacions a Millor Pel·lícula, Guió i Vestuari.

 

Sinopsi:

Tres germanes es reuneixen després de molt temps sense veure’s, davant la imminent mort d’una d’elles per una malaltia. La trobada els permet recordar el passat. Els vincles de la infància han deixat pas al distanciament. La germana malalta, ja agònica, desvetllarà la part més fosca de la seva personalitat.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 2 d’agost: Yojimbo (1961), d’Akira Kurosawa

Dijous 9 d’agost: El infierno del odio (1963), d’Akira Kurosawa