Preestrena de Dos mujeres a “La festa de l’espectador”

dos_mujeres-NEWS

Dimarts 31 de juliol a les 20.15h preestrenem Dos Mujeres a “La festa de l’espectador”.

Vuitena pel·lícula de Martin Provost, director de la guanyadora de set César, Séraphine. El film suposa un duel actoral d’altura propiciat per dues grans dames de la interpretació: la guanyadora del César Catherine Frot (Madame Marguerite) i la nominada a l’Oscar Catherine Deneuve (Indochina).

 

Sinopsi:

Claire és una meravellosa llevadora amb un talent natural per portar nens al món. Però amb els anys la seva tendra i delicada artesania és qüestionada pels més eficients i moderns mètodes dels hospitals. Un dia rep una trucada de Béatrice, la frívola exdona del seu pare mort, que vol veure-la amb urgència després de 30 anys de mútua indiferència. La seva trobada conduirà a la revelació de certs secrets que donaran sentit a una part important de les seves vides.

Compra aquí la teva entrada anticipada.