Recuperem Yojimbo, d’Akira Kurosawa, al “Dijous d’Imprescindibles”

yojimbo

El pròxim dijous 2 d’agost, a les 20.15h, recuperem el clàssic d’Akira Kurosawa Yojimbo al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Guanyadora de la Copa Volpi del Festival de Venècia a la millor interpretació masculina, concedida al llegendari Toshirô Mifune, l’actor fetitxe de Kurosawa. Mifune interpreta Sanjuro Kuwabatake, un ronin amoral, cínic i nòmada que erra pel món buscant fortuna i prestant la seva espasa. Un dels personatges més coneguts i estimats al Japó de tota la filmografia d’Akira Kurosawa.

 

Sinopsi:

Al segle XIX, en un Japó encara feudal, un samurai arriba a un poblat on dues bandes de mercenaris lluiten entre si pel control del territori. Molt aviat el nouvingut dóna mostres de ser un guerrer invencible, de manera que els caps de les dues bandes intenten contractar els seus serveis.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 9 d’agost: El infierno del odio (1963), d’Akira Kurosawa

Dijous 16 d’agost: The Beatles: Eight days a week (2016), de Ron Howard