Doble preestrena a “La festa de l’espectador”

una_relacion_abierta_250

Dimarts 7 d’agost tenim doble preestrena a ”La festa de l’espectador”: Una relación abierta, a les 18.30h i Alto el fuego, a les 20.15h.

· Una relación abierta (2017), de Brian Crano

Una comèdia subversiva, feminista i romàntica. Protagonitzada per Rebecca Hall (El regalo) i Dan Stevens (La bella y la bestia), completen el repartiment Gina Gershon (Showgirls) i Jason Sudeikis (Somos los Miller).

Sinopsi:

Anna i Will ho són tot l’un per l’altre: el primer petó, el primer amor, la seva primera i única relació. Quan el seu millor amic li suggereix a l’Anna que hauria de sortir amb algú més abans de passar la resta de la seva vida amb un sol home, és el principi d’un viatge romàntic inesperat.

Compra aquí la teva entrada anticipada.

.

alto_el_fuego_250

· Alto el fuego (2016), d’Emmanuel Courcol

Secció Oficial en el Festival de Locarno. Un film d’estil clàssic en què hi destaca la bellesa serena de les seves imatges i el treball de dos dels millors intèrprets del cinema francès actual: el cinc vegades nominat al César Romain Duris (Los seductores) i la nominada al César Céline Sallette (Conexión Marsella).

Sinopsi:

Georges és un antic combatent de la Primera Guerra Mundial que, traumatitzat pels horrors soferts en les trinxeres, ha deixat tot enrere i ara viatja pels vasts territoris de l’Àfrica Oriental. Després de quatre anys, aquesta vida nòmada i aventurera el condueix a un carreró sense sortida i decideix tornar a casa, a França. El retrobament amb la família i la societat posterior a la Gran Guerra és molt difícil. Però Georges troba la complicitat d’Hélène, una bella professora de llenguatge de signes.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.