Kurosawa torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb El infierno del odio

null

El dijous 9 d’agost, a les 20.15h, recuperem El infierno del odio al nostre “Dijous d’Imprescindibles”, un altre gran títol del mestre japonès Akira Kurosawa.

Presentada al Festival de Venècia i nominada al Globus d’Or. Un thriller magnètic on el cineasta japonès va adaptar lliurement una novel·la d’Evan Hunter, guionista de clàssics com Los pájaros d’Alfred Hitchcock i Un extraño en mi vida, de Richard Quine. Protagonitzada pel mític Toshirô Mifune (Yojimbo). Vibrant i tensa, una pel·lícula memorable.

 

Sinopsi:

Una banda de segrestadors contacta amb Kingo Gondo, un important i respectat home de negocis, per informar-lo del rapte del seu fill. Els delinqüents demanen pel rescat una gran quantitat de diners que deixaria a Gondo a la vora la fallida. La seva decisió és accedir al pagament dels diners, però en arribar a casa, descobreix que no han raptat al seu fill, sinó que, per equivocació, tenen al fill del seu xofer. Es planteja un dilema moral per Gondo: triar entre la seva fortuna o el seu honor.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 16 d’agost: The Beatles: Eight days a week (2016), de Ron Howard

Dijous 23 d’agost: Alicia en las ciudades (1974), de Wim Wenders