The Beatles: Eight Days A Week al “Dijous d’Imprescindibles”!

The Beatles

Amb motiu del 50 aniversari de la creació del segell discogràfic Apple Records, el dijous 16 d’agost, a les 20.15h, recuperem al nostre “Dijous d’Imprescindibles” el documental de Ron Howard  The Beatles: Eight Days A Week.

El film es centra en la carrera de The Beatles entre 1962 i 1966. Per primera vegada es mostren moltes de les interioritats del grup de Liverpool i inclou des de les seves primeres actuacions a The Cavern Club fins al seu últim concert a Candlestick Park (San Francisco). Quan va acabar la seva gira el 29 d’agost de 1966, The Beatles havien fet 166 concerts en 15 països i 90 ciutats.

 

Sinopsi:

Un exhaustiu repàs dels excepcionals anys de gira dels Beatles, des de la perspectiva del grup i també dels fans. Una oportunitat per presenciar l’impacte d’aquests anys a cada membre de la banda, les seves relacions, la seva evolució musical, el seu estil de vida i la seva fama. I sobretot, la incomparable connexió entre la banda i el públic que va convertir la seva música en alguna cosa sublim i etern.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 23 d’agost: Alicia en las ciudades (1974), de Wim Wenders

Dijous 30 d’agost: Tan lejos, tan cerca (1993), de Wim Wenders