Doble preestrena a “La festa de l’espectador”

silencio-red

Dimarts 21 d’agost tenim doble preestrena a ”La festa de l’espectador”: La música del silencio, a les 18.15h i Revenge, a les 20.30h.

· La música del silencio (2017), de Michael Radford

Secció Oficial al BCN Film Fest. Basada en la novel·la autobiogràfica del cèlebre tenor italià Andrea Bocelli, que ha venut més de 70 milions de discos a tot el món. Dirigida pel dues vegades nominat a l’Oscar Michael Radford (El cartero y Pablo Neruda). Protagonitzada per Toby Sebastian (sèrie Juego de tronos), Antonio Banderas (Autómata) i Jordi Mollà (Riddick).

Sinopsi:

Amos Bardi és un nen que, tot i néixer amb ceguesa parcial, aconsegueix desenvolupar els seus extraordinaris dots musicals. La ceguesa d’Amos es converteix en total als 12 anys com a conseqüència d’un accident jugant a futbol. Però, recolzat per la seva família, Amos no abandona mai la seva passió per la música i rep classes de cant per part d’un gran mestre, decisiu en la seva formació.

Compra aquí la teva entrada anticipada.

.

revenge-red

· Revenge (2017), de Coralie Fargeat

Millor Direcció i Premi Ciudadano Kane a la Millor Direcció Novell al Festival de Sitges. Millor Direcció i Millor Interpretació Femenina (Matilda Lutz) al Nocturna Madrid. Brutal òpera prima de Coralie Fargeat, que escriu i dirigeix aquest impactant thriller de supervivència i venjança.

Sinopsi:

Tres homes casats rics es reuneixen per al seu joc de caça anual en el desert. Però aquesta vegada, un d’ells ve acompanyat de la seva amant, una dona jove i molt atractiva que desperta ràpidament l’interès dels altres dos. Les coses es compliquen dramàticament per a ella … Deixada per morta enmig de l’infern del desert, la jove torna a la vida i el joc de caça es converteix en una venjança implacable.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.