Homenatge a Wim Wenders al nostre “Dijous d’Imprescindibles”

lejos-cerca-NEWS

El dijous 30 d’agost, a les 20.15h, recuperem la pel·lícula Tan lejos, tan cerca al “Dijous d’Imprescindibles”.

Celebrem el 25 aniversari de l’estrena en cinemes d’aquest film del cineasta alemany Wim Wenders (que suposa la continuació de la seva aclamada pel·lícula El cielo sobre Berlín), recuperant-lo als nostres cinemes amb una còpia totalment restaurada i remasteritzada.

 

Sinopsis:

Dos àngels de la guarda volen sobre Berlín. Són invisibles i són plens de benevolència, però no poden intervenir en la vida dels homes. Llavors Cassiel, l’àngel de les llàgrimes, es converteix en un ésser humà per saber com senten i perceben el món les persones…

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 6 de setembre: Secretos y mentiras (1996), de Mike Leigh

Dijous 13 de setembre: French cancan (1955), de Jean Renoir