Preestrena de Les distàncies, d’Elena Trapé, a “La festa de l’espectador”

Les distancies

El dimarts 4 de setembre a les 20.15h preestrenem Les distàncies a “La festa de l’espectador” i comptarem amb una presentació a càrrec de l’equip de la pel·lícula.

Guanyadora dels premis a la Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Actriu (ex aequo) al Festival de Màlaga. La nova pel·lícula d’Elena Trapé (directora de la premiada Blog i del documental sobre Isabel Coixet Palabras, mapas, secretros y otras cosas) és una comèdia dramàtica rodada a Berlín i protagonitzada per Alexandra Jiménez (Toc Toc) i Miki Esparbé (El rei borni, Barcelona nit d’estiu).

 

Sinopsi:

Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

Compra aquí la teva entrada anticipada.