Secretos y mentiras, de Mike Leigh, al cicle “Dijous d’Imprescindibles”

mentiras-NEWS

El dijous 6 de setembre, a les 20.15h, recuperem la pel·lícula Secretos y mentiras en el nostre cicle “Dijous d’Imprescindibles”.

La pel·lícula més exitosa i guardonada del set vegades nominat a l’Oscar Mike Leigh (El secreto de Vera Drake). Palma d’Or, Millor Actriu (Brenda Blethyn) i Premi de la Crítica al Festival de Cannes. Nominada a 5 Oscar (Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió Original, Millor Actriu i Millor Actriu Secundària). Globus d’Or a la Millor Actriu en Drama. Guanyadora del Goya a la Millor Pel·lícula Europea.

 

Sinopsi:

Hortense és una optometrista de color que a la mort dels seus pares adoptius descobreix amb sorpresa que la seva mare biològica és Cynthia, una dona blanca de mitjana edat. Cynthia és una mare soltera de vida trist que treballa en una fàbrica i conviu amb la seva problemàtica filla. Després de conèixer-la, Cynthia la convida a la festa d’aniversari de la seva filla.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 13 de setembre: French cancan (1955), de Jean Renoir

Dijous 20 de setembre: Carta de una desconocida (1948), de Max Ophüls