Max Ophüls torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb Carta de una desconocida

carta-NEWS

Dijous 20 de setembre, a les 20.15h, recuperem Carta de una desconocida al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Memorable adaptació de la novel·la de Stefan Zweig. Aquesta pel·lícula, marcada pel virtuosisme i la sensibilitat del cineasta alemany Max Ophüls, ens ofereix una de les millors interpretacions de la seva protagonista, Joan Fontaine (Sospecha, Rebeca).

 

Sinopsi:

Viena, 1900. Stefan Brand, un famós pianista, rep una carta d’una dona amb qui va mantenir, al passat, una relació amorosa que ja no recorda. Lisa és per a ell una desconeguda, algú que ha passat per la seva vida sense deixar cap mena d’empremta. Tot i això, ella continua apassionadament enamorada d’aquell jove músic que va conèixer quan era encara una adolescent.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 27 de setembre: Perfume de mujer (1974), de Dino Risi

Dijous 4 d’octubre: Gritos y susurros (1972), d’Ingmar Bergman