Preestrena de El escándalo Ted Kennedy a “La festa de l’espectador”

escandalo_ted_kennedy__poster_final_grande

El dimarts 18 de setembre a les 20.15h preestrenem El escándalo Ted Kennedy, de John Curran, a “La festa de l’espectador”.

Del director de El velo pintado ens arriba aquest film que va participar en la secció Oficial del passat BCN Film Fest i que ha estat tot un èxit en cinemes als EE.UU. Una sorprenent pel·lícula que narra la història real del succés que va impedir al menor dels Kennedy convertir-se en President dels Estats Units. Protagonitzada per Jason Clarke (El amanecer del planeta de los simios) i Kate Mara (Marte).

 

Sinopsi:

18 de juliol de 1969. El senador “Ted” Kennedy abandona una festa a l’illa de Chappaquiddick, Massachusetts, acompanyat de Mary Jo Kopechne, una antiga secretària del seu germà assassinat, Robert Kennedy. Ted, que ha begut, es descuida mentre condueix i el seu cotxe es precipita a un llac des d’un vell pont. La maquinària per protegir la carrera política de Ted Kennedy es posa en marxa.

Compra aquí la teva entrada anticipada.