El editor de libros, de Michael Grandage, a “La festa de l’espectador”

El editor de libros

Amb motiu del 50 aniversari de la mort de John Steinbeck, el dimarts 9 d’octubre a les 20:15h recuperem El editor de libros de Michael Grandage a “La festa de l’espectador”.

Un film protagonitzat pel guanyador de l’Oscar Colin Firth (El discurso del rey) i Jude Law (Sherlock Holmes), al costat de la guanyadora de l’Oscar Nicole Kidman (Las horas), la tres vegades nominada a l’Oscar Laura Linney (Mystic River) i Guy Pearce (Memento). Escrita per John Logan, guionista d’èxits com Gladiator o El aviador.

 

Sinopsi:

Thomas Wolfe és un diamant en brut, un escriptor de gran talent, però incapaç de gestionar la seva creativitat. El seu èxit i reconeixement arribaran gràcies al seu editor, el gran Max Perkins, descobridor també de Hemingway, Steinbeck i Fitzgerald. Perkins va dedicar milers d’hores a polir els defectes de la literatura del genial Wolfe. Però sobretot, amb ell i la seva dona va compartir una extraordinària història d’amistat.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada