Homenatge a Fellini al “Dijous d’Imprescindibles”

LOS INUTILES

Coincidint amb el 25 aniversari de la mort del gran mestre italià Federico Fellini, el dijous 11 d’octubre, a les 20.15h, recuperem Los inútiles al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Guanyadora del Lleó de Plata del Festival de Venècia i nominada a l’Oscar en la categoria de Millor Guió Original, Los inútiles és una delirant tragicomèdia coral, influenciada pel neorealisme i concebuda sota el segell inconfusible de Federico Fellini. Protagonitzada per un repartiment excepcional, va suposar un punt d’inflexió en la carrera del gran còmic Alberto Sordi.

Sinopsi:

En una petita localitat costanera italiana de l’Adriàtic, on tothom és amable i cortès, els seus habitants s’afanen en el treball. Però hi ha cinc joves que trenquen l’harmonia de la comunitat. Cap ha treballat mai, i cap s’avergonyeix d’això. Albert, Moraldo, Faust, Leopoldo i Ricardo són joves inútils que es passen el dia a les cantonades i els cafès de la seva ciutat. Un dia Fausto s’assabenta que la seva núvia espera un fill seu i es veu obligat a casar-se amb ella, encara que la seva actitud davant la vida no sembla canviar.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 18 d’octubre: Giulietta de los espíritus (1965), de Federico Fellini

Dijous 25 d’octubre: La dolce vita (1960), de Federico Fellini