Giulietta de los espíritus, de Federico Fellini, al “Dijous d’Imprescindibles”

CARAT GIULIETTA copia.fh11

Continua l’homenatge a Federico Fellini al nostre “Dijous d’Imprescindibles” amb la projecció de Giulietta de los espíritus el dijous 18 d’octubre a les 20.15h.

Primer llargmetratge de Federico Fellini rodat en color  Giulietta de los espíritus és un “conte de fades per a adults” tal com la va definir el mateix Fellini, una pel·lícula en la qual es donen cabuda alguns dels aspectes essencials del seu cinema, com els somnis i el sexe. Protagonitzada per la seva musa i esposa, Giulietta Masina, va ser reconeguda amb el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera i va obtenir dues nominacions als Oscar.

Sinopsis:

Giulietta, que dubta de la fidelitat i de l’amor del seu marit, va a reunions espiritistes buscant un consell, una veritat, un símptoma que permeti reconèixer que encara sent afecte pel seu marit i que pot recuperar al seu estimat Giorgio. Per casualitat coneix a Susy, perniciosa dona que només viu per l’amor i que està a punt d’engegar a rodar les il·lusions de  Giulietta.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 25 d’octubre: La dolce vita (1960), de Federico Fellini

Dijous 8 de novembre: L’Atalante (1934), de Jean Vigo